Soriko.bg

История и дейност на Яница ТВ

„Яница ТВ” е единствената регионална кабелна телевизия в Община Нова Загора. Вече повече от 15 години излъчва собствена продукция и има широка аудитория. През 2008 година новият собственик на телевизията – фирма „Еко Трейд” ООД обнови изцяло техническото оборудване, с цел по-качествена продукция и утвърждаване на позициите като водеща информационна медия в региона на Нова Загора с политематична програмна схема. През 2011 година продължи обновлението на телевизионната техника и повишаване качеството на телевизионния продукт.

В 16 часовата програма се излъчват предавания на различна тематика, както собствени, така и външни.
С най-висок рейтинг е новинарската емисия „Вчера, днес, утре” с начален час на излъчване 17.30 часа, 20.30 часа и 22.00 часа. В емисиите главен акцент са водещите събития от града и общината, като актуални репортажи информират за политическия, обществен, културен и социален живот в общината. Сред утвърдените през годините предавания са и „Сутрешен гост” с анализи и коментари на живо  по водещи интересни теми и „Културен калейдоскоп” – предаване, отразяващо културните прояви в региона.

За да оправдае доверието и интереса на зрителската аудитория екипът на „Яница ТВ” си е поставил важна цел - предоставяне на качествен телевизионен продукт на нашите зрители.
Предлагаме на вашето внимание възможност за изработване и излъчване на рекламни материали с качествена изработка и креативност, отговаряща на вашите изисквания за успешна бизнес реклама.

Сред предлаганите медийни услуги са изработка на:

  • рекламни репортажи
  • филми
  • презентации
  • заснимане на събития с дигитални камери, с високо качество и професионализъм.